Rólam

Németh EszterNémeth Eszter vagyok. Közgazdász, beszerzési tanácsadó, és angol nyelv-és irodalom szakos tanár.

Miért foglalkozom tanítással?

Mert szeretem! 🙂 Mert sok olyan élményt ad, amit más munkakör nem. Mert könnyen megtalálom a hangot az emberekkel és mert hiszek abban, hogy tanulni sosem késő és tanulni sosem lehet eleget. És itt nem az oktatási rendszerben eltöltött éveket értem a tanulás alatt.

Tanulni mindig lehet, mindenhol és bárkitől. Igen, a rossz példából is van mit tanulni.

Nagyon sok jó és volt néhány kevésbé jó tanárom az elmúlt 36 évben, de mindegyiknek hálás vagyok és mindegyiktől tanultam. Van akitől többet, van akitől kevesebbet és van néhány, akitől csak azt, hogy hogyan nem kellene gyerekeket vagy akár felnőtteket tanítani. Szerencsére az utóbbiakból volt a kevesebb. 🙂

Angolt közel 25 éve tanulok. Igen, még mindig tanulom.. Mivel nem az anyanyelvem, mindig van fejlődési lehetőség.

Tanítani a főiskola mellett kezdtem. Tanítottam két tannyelvű iskolában szakmai tárgyakat ( számvitel, üzemgazdaságtan, üzleti angol), tanítottam gyerekeket és felnőtteket.

Most, hogy már a gyerekeim is nyelvet tanulnak az iskolában ráébredtem, hogy mekkora hiány van jó nyelvtanárokból, ezért úgy döntöttem, hogy elindítom ezt a weboldalt, abban a reményben, hogy ötleteket, és gyakorló anyagokat adjak az angolul megtanulni vágyó diákoknak, felnőtteknek és segítsem őket az angol nyelv elsajátításában úgy, hogy már a tanulás során is használható angol nyelvtudást kapjanak.


Németh Eszter